Visar alla 7 resultat


När du ska blanda drinkar till festen eller bara servera något att dricka under en varm sommardag så passar det perfekt att enkelt plocka fram en isform med stora kalla isbitar ur frysen. Vill du även göra det hela lite roligare så har vi massvis av isformar med roliga former och motiv. I vårt sortiment hittar du formar som gör isen till alla möjliga saker, så som stora fyrkantiga isbitar, runda isklot, frukter, shotglas, hjärtan och diamaneter!

Alla har vi sett kubformade och fyrkantiga isbitar, men har du någonsin sett isbitar formade som titanic? Vad sägs som en rund isboll istället för den vanliga iskuben – eller varför inte en penisformad isbit till möhippan? Endast fantasin sätter gränserna! På festen är det såklart roligt med formad is i olika skepnader, men tänk även på att det ofta finns tillfällen till vardags då du bara vill fylla ett glas med massvis av is. Då är det perfekt att ha en isform som kan göra många isbitar samtidigt! Vi har såklart även dessa traditionella former i vårt utbud, ibland även med en twist. Så som att isen är rund istället för fyrkantig eller att isbitarna är större och fler än vanligt.

Alla våra isformar är tillverkade av BPA-fri silikon eller plast och är lätta att förvara och stapla på varandra. Med vårt stora utbud av varierande motiv, former och storlekar hittar du garanterat något som livar upp festen eller förgyller ditt glas med iskallt vatten eller läsk!