Visar alla 6 resultat


Mer sprit på bänken än i glaset? Köp en billig hällpip till spritflaskan!

Vill du imponera på festen och blanda drinkar som ett proffs? Då behöver du hällpipar till dina flaskor! Vi har ett stort utbud av flaskpipar i många olika färger och modeller till låga priser. Välj att måtta själv med stilrena dosörpipar i metall, silver, guld, koppar, roséguld eller svart eller köp självmåttande droppkorkar som alltid ger dig korrekt mängd vätska eller alkohol.

Stort utbud Flaskpipar i olika färger och modeller

Dekorera dina flaskor med flaskpipar som matchar din stil och inredning. Med vårt stora utbud av olika fäger kan du vara säker på att du hittar en färg som passar dig och ditt hem. Snygga flaskor imponerar garanterat i barskåpet och på festen!

En droppkork hjälper dig att enkelt blanda riktigt bra drinkar

Råkar du alltid hälla i för mycket sprit i drinken på grund av den stora flasköppningen? Våra autopour-pipar hjälper dig. Välj flaskpip baserat på den mängd alkohol som behövs, vi rekommenderar en standard 2cl (20ml) doseringspip då dem flesta drinkar baseras på 2, 4 eller 6cl sprit. Utöver stora mängder dosörpipar har vi även alla andra bartillbehör du kan tänkas behöva och vi utökar ständigt vårt sortiment.