Hörlursställ och Headsetstativ

1 produkt


Slipp trassel och stökigt skrivbord med ett snyggt och praktiskt hörlursställ!

Genom att ha ett ställ för hörlurar på skrivbordet kan du på ett snyggt och enkelt sätt hålla bättre ordning samtidigt som du visar upp dem, alltid vet vart dem finns och får ett mer stilrent skrivbord.

Händer det dig ofta att dina hörlurar kommer bort eller ramlar i golvet? Då kan ett headsetstativ vara en ovärderlig investering. Kanske är du en riktig audiofil? Givetvis passar våra olika headsetställ och hållare lika bra i bokhyllan som på skrivbordet.

Om du har dåligt med utrymme på skrivbordet finns även möjligheten att fästa en hörlurskrok under bordet där du istället kan hänga ditt headset. Denna typ av headsethållare passar perfekt för den mer praktiske som vill ha mer utrymme, snarare än att visa upp sitt headset eller ha ett mer estetiskt skrivbord.

Om du är en gamer som bryr dig om ditt heliga skrivbord så har vi mer exklusiva headsetstativ i aluminium och metall. Dessa passar även bra för exempelvis arbetsplatsen eller hemmakontoret och kan bidra till en högklassig gaming- eller arbetsmiljö.

Vi har hörlursstativ i olika färger och former så att du enkelt kan hitta ett headset stand som passar just dig och din inredning.