2-Pack Solcellslampa för Stolpar och Stolphatt Svart

349kr

Lägsta pris 30 dagar 399kr.

Ge din trädgård ett vackert och praktiskt ljus med våra solcellsdrivna stolphattslampor. Perfekt för att skapa en mysig atmosfär och förbättra säkerheten runt din gård eller uteplats.

Med våra solcellsdrivna stolphattslampor kan du enkelt och smidigt lysa upp din trädgård utan att behöva dra elkablar. Lamporna är tillverkad av vädertålig ABS-plast och passar stolpar med mått mellan ca 9cm och 13cm. Lamporna lyser automatiskt med en varmvit ton vid solnedgång och är enkla att montera.

Stolphattarna laddas upp på ca 6-8 timmar i direkt solljus och ger sedan upp till 8-10 timmars ljus med ett fulladdat batteri. Lamporna tänds automatiskt när det blir mörkt och släcks igen när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Du kan känna dig trygg med en regn- och vädertålig konstruktion som klarar mellan -20 och +50 grader temperatur och behöver inte oroa dig för att lamporna ska släckas på grund av dåligt väder.

Denna typ av solcellsbelysning är perfekt för stolphattar på staket, grindar och andra stolpar eller murar. Den är lättmonterad och behöver inga kablar eftersom den drivs av solen.

Färg: Svart
Levereras i 2-pack.

Solcell: 2V/210mA polykristallin silikon
Batteri: 1.2V/800mAh AA Ni-MH Batteri
Ljuskälla: 8 LED
Ljusfärg: Varmvitt
Mått: ca 13,5*13,5*9cm

Enkel installation utan elkablar
Väderbeständig ABS-plast
Automatiskt ljus vid solnedgång
Upp till 10 timmars ljusstyrka
Passar stolpar 9-13cm
Laddas på 6-8 timmar
Regn- och vädertålig
Perfekt för staket och murar

I lager

2-Pack Solcellslampa för Stolpar och Stolphatt Svart

349kr

Lägsta pris 30 dagar 399kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA